L’activitat consisteix en una ruta/gimcana pel barri d’Hostafrancs per a conèixer-ne la història, fer esport i participar amb una causa solidària.  Tot això es fa amb l’ajuda del mòbil i les xarxes socials.

Al web trobaràs un plànol on s’indicaran els llocs on hauràs d’anar (el plànol es publicarà al web en el moment de començar la prova). A cada punt trobaràs un codi QR que t’indicarà què has de fer (respondre una pregunta, fer una prova, realitzar una foto, fer-te un selfie…).

Per tant, has de venir amb calçat i roba còmodes! També és necessari que et facis seguidor del Facebook i el Twitter de l’activitat, ja que et podríem enviar missatges (clica per a accedir a cada enllaç).

Important: Per poder participar és important que els comptes de les teves xarxes socials siguin públiques, ja que sinó no podem veure les teves fotos i per tant no es podrien donar per vàlides.

Hi haurà un Whatsapp de suport, al telèfon 620 794 258. Un cop finalitzada la prova, hauràs d’anar al Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53).

Inici prova: FAb Casa del Mig (Parc de l’Espanya Industrial)

Final Prova: Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53)

 

com_funciona